Ajanvarauksen peruutus

Peruthan ajan viimeistään edellisenä päivänä ennen sovittua ajankohtaa. Psykoterapiapalveluihin liittyen aika on peruttava 48 tuntia ennen sovittua tapaamista. Varaamme oikeuden laskuttaa myöhemmin perutuista tai kokonaan peruuttamattomista palveluista.

Mikäli haluat peruuttaa tekemäsi ajanvarauksen, voit tehdä sen kolmella eri tavalla:

OmaMehiläinen-palvelussa

Omassa terveyskansiossasi näet kaikki tekemäsi ajanvaraukset ja edelliset käyntisi. Lisäksi näet kaikki edelliset käyntisi ja sinua hoitaneiden henkilökunnan tiedot.

Siirry OmaMehiläinen-palveluun

Sähköpostivahvistuksen linkistä

Olet saanut tekemästäsi varauksesta sähköpostivahvistuksen. Klikkaa vahvistuksessa olevaa peruuttamislinkkiä ja vahvista peruutus täyttämällä pyydetyt henkilötiedot. Huomaathan, että puhelimitse tai vastaanotolla tehdyn ajanvarauksen voi perua vain OmaMehiläisen tai asiakaspalvelun kautta.

Puhelimitse

Asiakaspalvelukeskuksemme palvelee joka päivä vuorokauden ympäri numerossa 010 414 00. Soitto numeroon 010 414 00 maksaa 0,084 €/min kiinteän verkon liittymästä sekä matkaviestinverkon liittymästä. Jonotus on maksullinen.

Hammashoito

Peruutus puhelimitse joka päivä vuorokauden ympäri numerossa 010 273 8000. Voit perua ajanvarauksesi myös OmaMehiläinen-palvelussa tai -sovelluksessa.