Ajanvarauksen peruutus

Esteen sattuessa peruuta aikasi viimeistään edellisenä päivänä. Varaamme oikeuden laskuttaa myöhemmin peruutetuista tai kokonaan peruuttamattomista palveluista. Mikäli haluat peruuttaa tekemäsi ajanvarauksen, voit tehdä sen kolmella eri tavalla:

OmaMehiläinen-palvelussa

Omassa terveyskansiossasi näet kaikki tekemäsi ajanvaraukset ja edelliset käyntisi. Lisäksi näet kaikki edelliset käyntisi ja sinua hoitaneiden henkilökunnan tiedot.

Siirry OmaMehiläinen-palveluun

Sähköpostivahvistuksen linkistä

Olet saanut tekemästäsi varauksesta sähköpostivahvistuksen. Klikkaa vahvistuksessa olevaa peruuttamislinkkiä ja vahvista peruutus täyttämällä pyydetyt henkilötiedot. Huomaathan, että puhelimitse tai vastaanotolla tehdyn ajanvarauksen voi perua vain OmaMehiläisen tai asiakaspalvelun kautta.

Puhelimitse

Asiakaspalvelukeskuksemme palvelee joka päivä vuorokauden ympäri numerossa 010 414 00. Soitto 010-alkuiseen yritysnumeroon maksaa kiinteän verkon liittymästä sekä matkaviestinverkon liittymästä 0,0835€/puhelu + 0,1699€/min. (sis. alv). Varatun ajan voi peruuttaa myös soittamalla perushintaiseen palvelunumeroon 020 33 4400. Puhelu maksaa 0,088 €/min.

Hammashoito

Peruutus puhelimitse joka päivä vuorokauden ympäri numerossa 010 273 8000.